Bitirme Projesinden Başarıyla Geçen Öğrencilerimizin Dikkatine

10 Haz

Bitirme projelerini başarıyla geçen öğrencilerimizin en geç 14 Haziran Pazartesi bölüme ulaşabilecek şekilde 1 kopya ciltli tezi ve CD yi kargolaması gerekmektedir. CD içeriğinde tezin word ve pdf hali, intihal analiz raporu, tez sunumu ve varsa tasarım, resim vs. konulacaktır. Belge isimlendirmeleri Danışmanİsmi_KomisyonNumarası_GrupSırası şeklinde yapılacaktır.

Öğrenciler teze imzalarını elektronik atabilirler ancak imzaları mutlaka mavi renkli kalemle olmalıdır. Tez kapağında yer alan imzalar jüri başkanı danışman hocaları, jüri üyeleri ise komisyonda adı geçen hocalar olacak şekilde düzenlenecektir.

Bitirme tezleri ayrıca bölümümüzün bitirme tezleri için açmış olduğu bmm402bitirmetezleri@gmail.com adresine mail atılacaktır. Ayrıca öğrenciler tezde ortaya çıkan ürün prototiplerini bölüme teslim ermek durumundadırlar.

İlan Tarihi: 10.06.2021 Saat:13.40