2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarılı Ders Seçimleri

03 Mar

  • Biyomedikal Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders seçimleri başlamıştır. Ders seçimleri 25 Şubat tarihine kadar devam edecek olup seçimler Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden, https://obs.duzce.edu.tr/ yapılacaktır.

Ders seçme işlemlerine başlamadan önce, öğrencilerimizin kendi transkriptlerini kontrol etmeleri, bölüm ders planını incelemesi ve nihayetinde ders programımızı kontrol ederek seçecekleri dersi önceden belirlemesi beklenmektedir.

*Biyomedikal Mühendisliği Bahar Yarıyılı Ders Programı için tıklayınız.

**US ve MS kodlu dersler Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümlerinden açılacaktır. Bu derslere ait haftalık programa ilgili bölümlerin web sayfasındaki duyurular üzerinden ulaşılabilir. 

Ders seçme işlemleri ile ilgili öğrenci işleri daire başkanlığının bilgilendirme sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

NOT: Ders kayıtlarında problem yaşanması halinde öğrencilerin danışmanlarıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Ders kaydı onaylanmayan öğrencilerin danışmanlarına ulaşarak problemin çözümüne dair bilgi almaları gerekeceğinden ders kaydını yaparak danışman onayına gönderen öğrencilerin daha sonra OBS'ye girerek danışmanlarının onaylayıp onaylamadığını teyit etmelerinde fayda bulunmaktadır.