Final Sınavları Hakkında

18 May

Üniversitemiz Senatosunun 29.04.2020 tarih ve 78 sayılı kararı uyarınca dönem sonu sınavları 1-12 Haziran 2020 tarihlerinde i) ödev/proje, ii) ses/görüntü kaydı veya iii) mülakat(canlı) biçiminde yapılacaktır. Bölümümüzde bahar döneminde okutulan dersler için sınavların ne biçimde yapılacağı ile bunlara ait tarihler için buraya tıklayınız.

Ödev, proje, ses/görüntü kaydına dair sorular/konular sınav başlangıç saatinden itibaren en az 24 saat içerisinde teslim edilmelidir. Ancak ders sorumluları size bazı dersler için daha uzun süre tanımak isteyebilir, bu durumda ilgili soru veya konuları sizlerle tablodaki tarihten daha önce de paylaşabilirler. Sorular/konular, üniversitemizin ders materyalleri sayfasında 14. hafta başlığında paylaşılacak, bazı ders sorumluları paylaşımlarını ek olarak diğer platformlardan da yapabilir. Son teslim tarihinden önce size verilen görevi yerine getirerek, ders sorumlusunun istediği, dönem sonu sınavı yerine geçecek içeriği (ödev, proje, ses/görüntü kaydı) kendisine ulaştırmalısınız. Ders sorumluları, bunları ders materyalleri sayfasındaki ödev gönderme sayfası üzerinden göndermenizi isteyebilecekleri gibi, e-posta aracılığıyla göndermenizi ya da farklı platformlara yüklemenizi de talep edebilirler. Ders sorumluları, ödev, proje veya ses/görüntü kaydının ne şekilde hazırlanması gerektiği, ne zaman sizinle paylaşılacağı, vb. detayları içeren yönergeleri ders materyalleri sayfasında veya dersin izlendiği diğer platformlarda duyuracaklarından, ders materyallerini ve ders sorumlularının duyurularını lütfen özenle takip ediniz. Bu duyurular, dönem sonu sınav haftası öncesinde de yapılabilir, bu sebeple mağduriyet oluşmaması için tüm duyuruları düzenli takip ederek, dikkatlice okuyunuz.