BMM402 Bitirme Projesi Hakkında

03 Oca

BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ "BMM 402 BİTİRME PROJESİ" ALACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

(DUYURU TARİHİ: 3.1.2020)

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı, Bahar Döneminde “BMM 402- Bitirme Projesi” dersini alabilecek öğrencilerin, belirledikleri tez konularını görüşmek üzere oluşturacakları iki kişilik gruplar halinde ilgili öğretim üyesi veya elemanı ile 17 Ocak 2020 tarihine kadar iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Öğretim üyeleri ve elemanlarının çalıştırdıkları genel konu başlıkları1 aşağıdaki gibi olmakla birlikte bunlarla sınırlı değildir;

• Dr. Öğr. Üyesi Yaşar ŞEN - (10 kişilik kontenjan = 5 grup)
  • Dr. Öğr. Üyesi Oğuz KAYABAŞI - (10 kişilik kontenjan = 5 grup)
  • Dr. Öğr. Üyesi İkrime ORKAN UÇAR - (10 kişilik kontenjan = 5 grup)
  • Dr. Öğr. Üyesi Emine GÜVEN - (6 kişilik kontenjan = 3 grup)
  • Öğr. Gör. Dr. Pınar Deniz TOSUN - (10 kişilik kontenjan = 5 grup)
  • Dr. Öğr. Üyesi Fatih AKTAŞ - (10 kişilik kontenjan = 5 grup)

17 Ocak 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar tercih sıralamanızı içeren imzalı dilekçenizi bölüm araştırma görevlilerine teslim etmeniz gerekmektedir.Dilekçeyi bölüm araştırma görevlilerinden alabilirsiniz. Bu tarihe kadar grup ve konu belirlemeyen öğrencilerin ara tatil dönüşünde kontenjan kısıtlaması dolayısıyla kura yöntemiyle boş kontenjanları kalan öğretim üyelerine eşit dağılımları gerçekleştirilecektir.

Önemli Not 1: Lütfen projelerinizi konuşmak için ilgili öğretim üyelerinden ve elemanlarından toplantı randevusu alınız ya da ofis saatlerini kullanınız.

Önemli Not 2: ÖĞRENCİNİN KAÇINCI TERCİHİNE YERLEŞECEĞİNE KURUL KARAR VERECEKTİR.

Başarılar dileriz.

1 Genel konu başlıklarından bağımsız olarak çalışmak istediğiniz konuları ilgili öğretim üyeleriyle görüşebilirsiniz.

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.