Kimlik Kartları Hakkında (2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine)

27 Eyl

Üniversitemizin kurumsal kimlik kartı olup aynı zamanda Üniversitemiz yemekhanelerinde turnike geçişleri ile güvenlik geçişlerinde kullanılacak olan Kurumsal Kimlik Kart (DÜ-KART) dağıtımları 27 Eylül Perşembe gününden itibaren bölüm sekreterimiz Muzaffer İLAÇ tarafından imza karşılığında yapılacaktır.

Üniversitemiz Akıllı Geçiş Sistemi uygulaması kapsamında kartlara kiosk cihazları, sanal pos uygulaması ve mobil pos cihazları ile dolum işlemi gerçekleştirilecektir. Ayrıca ilk kimlik kart dağıtımları ücretsiz olup kartların kaybedilmesi, yıpranması ve kişisel kusurlar nedeniyle kullanılamayacak durumda olması veya kişinin kendi isteği ile değiştirmek istenmesi hallerinde Üniversitemiz Yönetim Kurulu tarafından belirlenen kimlik kartı ücreti alınacaktır.

Üniversitemiz yemekhanelerinde 1 Ekim Pazartesi gününden itibaren tüm öğrencilerimizin yemek hizmeti almaları için turnike geçişlerinde DÜ-KART kullanılacak olup yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin kartlarını teslim almaları gerekmektedir.