Yaz Döneminde Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine!

10 May

Yaz okulu tarihlerinin değişmesi nedeniyle staj yapılacak tarihler ve dönemler değişmiştir. Yeni staj tarihleri, dönemler ve staj evraklarının son teslim tarihi için tıklayınız.

Staj evraklarını teslim eden öğrencilerimizin, staj tarihleri değişecekse, staj evraklarını yeniden hazırlamasına gerek olmayıp staj yapacakları kurumdan aşağıdaki formatta TCKN, ad-soyad, yeni staj tarihleri ve dönemini içeren bir dilekçeyi bölüm başkanlığına imzalı ve kaşeli bir şekilde, ilgili staj dönemi için son teslim tarihinden önce göndermeleri yeterli olacaktır.

Staj evraklarını teslim etmeyen öğrencilerimiz, staj evraklarında kendilerinin ve staj yapacakları kurumun doldurması gereken yerleri eksiksiz bir şekilde doldurarak ve imzalayarak Mühendislik Fakültesi Dekanlığına, Muzaffer İlaç adına göndermeleri gerekmektedir. Fotoğrafları ve imza, kaşe, parafları eksik olan belgeler işleme alınmayacaktır. O nedenle formlarınızın eksiksiz olduğuna emin olduktan sonra ve bölüme teslim edilmesi gereken son tarihten önce teslim edilmesi gerekmektedir. Aynı şekilde, ilgili staj dönemi için son teslim tarihi geçen belgeler de işleme alınmayacaktır. Belgelerin işleme alınmaması sigortanızın yapılmayacağını ifade ettiği için stajınızı da yapamayacağınızı ifade etmektedir.

Aynı süreç staj evraklarını elden teslim edecek öğrencilerimiz için de geçerlidir.

Örnek Dilekçe:

09/05/2020

Düzce Üniversitesi

Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanlığına

Bölümünüzün ......TCKN'li öğrencisi Ad-Soyad'in yaz okulu ve yaz staj tarihlerinin pandemi kaynaklı değişmesinden dolayı, staj yapacağı tarihler  ......./........ arasında ve ...dönem olacak şekilde değiştirilmiştir.

Ad-Soyad:

Cep tel: