Eskişehir Kariyer Fuarı

18 Oca

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonuyla "Yetenek Her Yerde" temasıyla gerçekleşen bölgesel kariyer fuarları, tüm üniversitelerin mezun ve öğrencilerini Türkiye'nin lider kurum ve kuruluşlarıyla bir araya getiren kariyer etkinlikleridir. Üniversitemizin paydaş olarak yer aldığı İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF) 1-2 Mart tarihinde Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde, 19 paydaş üniversite ve meslek odalarının birliği ile gerçekleştirileceği fuara katılım sağlamak için öğrencilerimizin https://www.yetenekkapisi.org/ internet adresinden başvuru yapması ve kariyer fuarını seçmesi gerekmektedir.
        Yetenekkapisi.org Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından uygulamaya başlanan ve yönetimi Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından yürütülen, öğrencilerimizin ve staj ilanlarını tek bir uygulamada görebilecekleri bir platform olup, İç Anadolu Kariyer fuarına katılmayacak olsalar dahi öğrencilerimizin sisteme kayıt olmasI beklenmektedir.