Mezun Durumdaki Öğrenciler için Ödev/Proje Biçiminde Ek Staj İmkanı Hk.

08 Eyl

Başka üniversitelerden yaz okulu dersi alan öğrencilerin farklı takvimlerde eğitim görmeleri nedeniyle, 13-27 Eylül teslim tarih aralığı olacak şekilde stajını ödev/proje şeklinde yapabilmeleri için ek staj imkanı sunulmaktadır.

Başvuru için koşullar aşağıda yer almaktadır. Koşulların hepsini sağlayan öğrencilerin başvuru dilekçesini doldurarak Mühendislik Fakültesi Dekanlığı'na iletmeleri gerekmektedir.

2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi ile sınırlı olmak koşuluyla;

1) Başka üniversitelerden yaz okulu dersi almış olmak.

2) Staj başvurusu yaptığı anda stajlar dışında en fazla 2 dersi kalmış öğrenciler stajlarını proje sunarak yapabilirler.

3) Başvuru yaptığı anda 2'den fazla başarısız veya hiç alınmamış dersi (staj dersleri dışında) bulunan öğrenciler, proje sunarak staj yapamazlar.

Proje biçiminde staj yapmak isteyen öğrencilerin başvuruları için son başvuru tarihi 13 Eylül olup 13-27 Eylül proje teslim tarihi aralığıdır.

Başvuru yapan her öğrenci için bölümden bir öğretim elemanı belirlenir ve staj proje konusu belirlenmiş danışman tarafından öğrenciye verilir.