İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği “Firma & Uluslararası Öğrenci İşbirliği Projesi”

07 Kas

“Firma & Uluslararası Öğrenci İşbirliği Projesi” ülkemizdeki üniversitelerde eğitim öğretim gören uluslararası öğrenciler ile ihracat yapan iş insanlarını buluşturmayı sağlayan bir projedir.

Söz konusu proje çerçevesinde, Üniversitelerinde öğrenim gören uluslararası öğrencilerden kendi ülkelerinde iş yapan Türk ihracatçıları ile henüz öğrenci iken tanışıp önce staj statüsünde ilgili firmada pratik yapmayı ve mezuniyetini müteakip ilgili firmada gerek Türkiye’de gerekse kendi ülkesinde çalışma arzusunda olup, bu çerçevede görüşmelere katılmak isteyen uluslararası öğrencilerin

http://www.hib.org.tr/mailing/hib_firma_ogrenci_projesi.html  bağlantısı üzerinden “Uluslararası Öğrenci Bilgi Formu”nu doldurarak göndermeleri gerekmektedir.

NOT: Yalnızca Uluslararası Öğrencilere yöneliktir, bölümümüzden başvurmak isteyen uluslararası öğrenciler yukarıda açıklanan formu doldurup gönderebilirler.