2022-2023 Bitirme Projeleri Sunumları Hk.

07 Haz

Bitirme proje sunumları 12-13 Haziranda online ve yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

Online katılım linki: https://3b.duzce.edu.tr/b/mel-opk-2ix-fzf

Yüz yüze sunumlar bölümümüze ait toplantı salonunda (M-2 Blok 208) gerçekleştirilecektir.

Herkes sunum saatinde sunum yerinde bulunmalıdır.

Sunum için jürilerde bütün hocalarımız yer alacaktır.

Bitirme sunum programı için tıklayınız.

Bitirme sunumlarına ait sunumlar ve tezler bmm402bitirmetezleri@gmail.com adresine en geç 10.06.2023 tarihine kadar gönderilmelidir.

Savunmaya gelirken 1 nüsha (arkalı-önlü sayfalar kullanılarak hazırlanan) spiralli tez getirilmelidir. Düzeltmeler bu tez üzerinden öğrencilere verilecektir.

Online sunum yapacak grupların ise sadece mail atması yeterlidir fakat sunum sırasında verilen düzeltmeleri not almak öğrencilerin sorumluluğundadır.

En geç 20 Haziran Salı gününe kadar 1 tane ciltli imzalı ve USB'ye eklenmiş tezler (savunma sonrası düzeltmeleri tamamlanmış, danışmanı tarafından onaylanmış ve imzaları tamamlanmış) ve projeler bölüme ulaştırılmalıdır. Bu tarihte bir uzatma yapılmayacaktır. Bu nedenle bu tarihe kadar ulaştırılmayan tezler ve proje prototipleri notlandırılamayacaktır.