Uluslararası Öğrencilerin İkametleri Hk.

08 Ara

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) ve İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı arasında uluslararası öğrencilerin vize, ikamet izni işlem ve süreçlerinin güncellenmesine yönelik 15 Kasım 2023 tarihinde "Uluslararası Öğrencilerin İkamet İzni Başvurularına İlişkin İş Birliği Protokolü" imzalanmıştır. Protokol 29.11.2023 tarihinde yürürlüğe girmiş olup bu tarihten önce öğrencilik kaydı bulunan ve öğrencilikleri devam etmesine rağmen ikamet ihlalinden dolayı eğitim süreci kesintiye uğramış uluslararası öğrencilerin ikamet işlemleri için gerekli olan belgeleri tamamlayarak Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü/Uluslararası Öğrenci Birimi'ne (Düzce Üniversitesi Rektörlük Binası 4. Kat) teslim etmesi gerekmektedir.