Açık Ders

15 Kas

Üniversitemiz; eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanında akademik yıl boyunca konferans, sempozyum, çalıştay, panel gibi birçok etkinlik düzenleyerek öğrencilerini hem bilimsel, hem de sosyal anlamda kendilerini geliştirmelerine imkan sağlamaktadır.

Kişisel gelişime daha fazla katkı sağlaması, daha çok kişiye ulaşması, programların daha etkin ve verimli geçmesi açısından etkinliklere öğrencilerimizin katılımı önem arz etmektedir. 20 Kasım 2019 tarihinde, saat 15.00'da Rektörlük tarafından İstiklal Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek "Türk Savunma Sanayi'' başlıklı ''Açık Ders" etkinliğine, bölümümüze ve eğitim uygulamalarına katkı sağlayacağından öğrencilerimizin katılım sağlaması gerekmektedir.