Mezun Durumda Olup Stajı Proje veya Ödev Olarak Yapabilecek Öğrencilerimizin Dikkatine

18 Haz

Mezun durumda olup (son sınıf) staj yeri bulamayan öğrencilerimiz, stajlarının yerine geçmek üzere ödev, proje ve vaka analizi yöntemleri ile stajlarını tamamlayabileceklerdir. Konu hakkında genel bilgilendirme için tıklayınız.

Mezun durumunda olup ödev, proje veya vaka analizi yapabilecek öğrencilerimiz şunlardır:

•     Bahar dönemi sonunda mezuniyeti için maksimum 24 AKTS'lik dersi kalan (Staj dersi AKTS si dahil olmak üzere),

•     Transkriptinde BMM413 Staj II dersi Yetersiz (YZ) notu olan öğrenciler (Dersi seçmiş ama yetersiz notu almış)

Yukarıdaki şartı sağlayan öğrencilerimiz dilekçeyle (dilekçe için tıklayınız) birlikte onaylı transkiptlerini en geç 22.06.2020 tarihinde mesai bitimine kadar bizzat, kargoyla teslim etmeleri veya taranmış halini sumeyyaarikan@duzce.edu.tr ve melahatbakay@duzce.edu.tr  adresine mail atmaları gerekmektedir. Öğrenciler onaylı transkriptlerini bölüm sekreterimiz Muzaffer İlaç’tan temin edebilirler.

Gönderilen dilekçeler komisyon tarafından değerlendirilip uygun başvurular için ödev, proje ve vaka analizi konuları belirlenecektir.

Stajla ilgili tüm detayları, başvuru formlarını görüntülemek için bölüm staj sayfamıza tıklayınız.