2024 Yılı Yaz Stajı Dönemleri

16 Şub

Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi 2024 yılı yaz stajı dönemleri (5 dönem), staj başvuru siteminde (SBS) yayınlanmış olup, öğrencilerin başvurularına açılmıştır. Belirlenen dönemler haricindeki tarihlerde, Ulusal Staj Programı Kapsamında kabul gören öğrenciler ve fakültemiz ile protokolü bulunan kurumlarda staj yapacak öğrencilerin başvuruları kabul edilecektir. Dönem dışında kalan tarihlerde staj yapacak öğrencilerin staj başlangıcından en geç 20 gün önce bölümü bilgilendirmesi ve imzalı staj başvuru formunu SBS'ye yüklemesi gerekmektedir. Aşağıda belirtilen dönemlerde staj yapacak öğrencilerin staj başlangıç tarihinden en geç 15 gün önce imzalı staj formlarını SBS'ye yüklemiş olması gerekmektedir.