Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması

21 Nis

Teknofest Teknoloji Yarışmaları kapsamında "Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları" düzenlenmektedir. Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Ülkemizin bilim temelli bilgi ve teknoloji üretimi ile Milli Teknoloji Hamlesine ve bunun için ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynaklarının gelişimi süreçlerine katkı sağlamak amacıyla tasarlanan bu programın hedefi, üniversitelerde öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenmektedir. Çeşitli kategori ve tematik alanlarda yapılacak yarışmalara başvurular ebideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi sistem üzerinden kabul edilmektedir. E-posta ve posta yoluyla yapılan başvuruların dikkate alınamayacağı, program çağrı metninde belirtilen 4 Haziran 2021 tarihine kadar başvuruların sistem üzerinden onaylanması ve ilgili belgelerin sisteme yüklenmesinin yapılması gerektiği belirtilmektedir. Ayrıca, Teknofest bünyesinde gerçekleştirilecek final sergisinde kategoriler bazında dereceye giren öğrencilere ödül ödemeleri yapılacaktır.

Detaylar için tıklayınız.