Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Staj Başvuruları Hk.

21 Şub

Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde staj yapmak isteyen öğrencilerin aşağıda yer alan belgeleri 15 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar bölüme teslim etmeleri gerekmektedir.

Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi için staj yapılabilecek staj dönemleri; 1. dönem, 3. dönem ya da 5. dönem olarak seçilmelidir. Hem yaz stajı yapacak hem de yaz okulundan ders alacak öğrenciler sadece 5. dönemde staj yapabileceklerdir. Herhangi bir dönemde aşırı yoğunluk olması durumunda öğrencilerin staj dönemi diğer dönemlere kaydırılabilecektir.

Staj başvurusu için gerekli belgeler;

1) SBS'den alınan zorunlu staj başvuru belgesi (2 adet) (Belgede öğrenci imza ve parafları eksiksiz olmalı ve form fotoğraflı olmalı)

2) Zorunlu staj dilekçesi (Staj sayfamızda yer almaktadır, imzalanmış olmalı)

3) Öğrenci belgesi (Güncel olmalı)

4) Transkript (Güncel olmalı)

5) 16 saatlik İSG sertifikası veya İş Güvenliği dersini alıp geçtiğini gösteren transkript

6) Hastaneden alınan Seroloji raporu (Hastaneden staj için seroloji testi yaptıracağınızı söyleyerek tahlil yaptırmalı ve sonuç belgesini almalısınız)

Herhangi bir belgenin eksik olması durumunda staj başvuruları değerlendirilmeyecektir.