BİOMENG'23

03 Oca

BİOMENG'23 etkinliğinde bir araya geldik!

Üniversitemizin Biyomedikal Mühendisliği topluluğu olarak İstiklal Konferans salonunda Biyomedikal Mühendisliği Sektör Söyleşisi BİOMENG’23 etkinliğini 29.12.2023 tarihinde gerçekleştirdik.

Etkinliğin 1. Oturumunda Fujifilm Saha eğitimlerinden sorumlu teknik servis mühendisi Nisa BALDİŞ ve 2. Oturumunda Elmaslar İmalat Tıbbi Cihaz A.Ş. Üretim Müdürü Sümeyye ÇELİK, sunumları ile Biyomedikal alandaki yeni gelişmeleri, Biyomedikal cihazların kullanımları, Biyomedikal cihazların Üretimi, Üretimindeki zorluklar ve Yenilikçi fikirleri ile tecrübelerine değinerek Keyifli sohbet eşliğinde etkinliğimizi gerçekleştirdik. Biyomedikal alanında gerçekleşen bu buluşmada, sektörün içinden gelen isimlerle yenilikçi fikirler paylaştık. Sektör, çalışma şartları, iş hayatı, bizden beklentiler, sektörün dünü ve bugününü konuştuk.

BİOMENG’23 etkinliğine katılım sağlayan üniversitemizin değerli öğretim üyeleri ve öğrencileri ile verimli, eğitici ve keyif dolu bir etkinlik tamamlandı.

Katılımlarıyla bizimle tecrübelerini paylaşan FUJIFILM Turkey 'den Nisa BALDİŞ'e ve Elmaslar İmalat Tıbbi Cih. İnş. A.Ş.'den Sümeyye Çelik'e ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.