STAJ YAPAN /YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

26 Tem

Staj yapan/yapacak öğrencilerimizin aşağıdaki hususları dikkatlice okuyup uygulaması zorunludur:

• Staj başvuru belgesini teslim eden öğrencilerimizin belirttiği stajı yapması gerekmektedir. Zorunlu haller sebebiyle stajını yapamayacak öğrencilerin durumlarını ivedilikle bildirip, vazgeçtiklerini bildiren dilekçelerini staja başlamadan en geç bir hafta önce bölüm araştırma görevlilerine teslim etmeleri gerekmektedir. Staj başvurusu yaptığı halde durumunu bildirmeden staja gitmeyen öğrenciler hakkında cezai işlem uygulanacaktır.
  • Yaz döneminde staj yapan/yapacak öğrencilerimizin staj süresince başvuru belgelerinde bildirdikleri kurum, hastane veya firmalarda 25 iş günü boyunca staj devamlılığına özen göstermesi gerekmektedir.
  • Öğrencilerimizin staj sırasında yaşayabileceği her türlü iş kazasını vakit kaybetmeden bölüm staj komisyonuna, akademik danışmana veya mühendislik fakültesi dekanlığına bildirmesi gerekmektedir.