2023-2024 Ders Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtları

22 Eyl

  • Biyomedikal Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders seçimleri 25 Eylül- 01 Ekim tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden, https://obs.duzce.edu.tr/ yapılacaktır.

Ders seçme işlemlerine başlamadan önce, öğrencilerimizin kendi transkriptlerini kontrol etmeleri, bölüm ders planını incelemesi ve nihayetinde ders programımızı kontrol ederek seçecekleri dersi önceden belirlemesi beklenmektedir.

*Biyomedikal Mühendisliği Güz Yarıyılı Ders Programı için tıklayınız.

**US ve MS kodlu dersler Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümlerinden açılacaktır. Bu derslere ait haftalık programa ilgili bölümlerin web sayfasındaki duyurular üzerinden ulaşılabilir. 

Ders seçme işlemleri ile ilgili öğrenci işleri daire başkanlığının duyuru sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

NOT: Ders kayıtlarında problem yaşanması halinde öğrencilerin danışmanlarıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Ders kaydı onaylanmayan öğrencilerin danışmanlarına ulaşarak problemin çözümüne dair bilgi almaları gerekeceğinden ders kaydını yaparak danışman onayına gönderen öğrencilerin daha sonra OBS'ye girerek danışmanlarının onaylayıp onaylamadığını teyit etmelerinde fayda bulunmaktadır.

NOT: Yatay ve dikey geçiş yöntemiyle bölümümüze ilk defa kayıt olan öğrencilerimizin ders kayıtları için intibak işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir. Bu sebeple öğrencilerin öncelikle intibak başvuru dilekçelerini dekanlığa iletmeleri, başvuru sonrasında süreç ve ders onayları hakkında danışmanlarıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir.

 

Ders Kayıtları ile ilgili Öğrenci Bilgilendirme Kılavuzları

-Ders kaydı nasıl yapılır?

-Öğrenci e-posta bilgileri nasıl öğrenilir?

-Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) nasıl giriş yapılır?

-Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) şifre mi unuttum, nasıl alabilirim?